mareste / micsoreaza harta

Cauta in: nume   adresa  

Cauta un hotel in apropiere de
sortare:
Ultimele rezervari

New Splendid Hotel & SPA
New Splendid Hotel & SPA
16.03 ora 19:05
pentru 18.03.2020
New Splendid Hotel & SPA
New Splendid Hotel & SPA
23.02 ora 16:14
pentru 23.02.2020
New Splendid Hotel & SPA
New Splendid Hotel & SPA
20.02 ora 20:05
pentru 23.02.2020
  vezi pe harta tel. rezervari: 0372.500.510
email: office@hotelmamaia.ro

Hoteluri Mamaia -> Hotel Vega Mamaia

Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega
Amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, chiar pe plaja, si incadrat la nord de Hotel Alcor, la sud de Hotel Bicaz si la vest de Hotel Siret si lacul Siutghiol, Hotel Vega Mamaia se afla la doar 5 km de Constanta si 30 de km de aeroportul international Mihail Kogalniceanu.
Adresa: Bulevardul Mamaia, nr. 178, Mamaia, Jud. Constanta
HOTEL VEGA MAMAIA ***** este ultima aparitie de lux a statiunii Mamaia, complet renovat in 2007-2008.
Deschis in luna august 2008, hotelul prezinta conditii excelente de cazare, fiind unul din putinele hoteluri in care TOATE CAMERELE AU VEDERE LA MARE.

Conditii de cazare ireprosabile, dotari moderne si de calitate, piscina, SPA, terasa cu vedere panoramica excelenta (situata la etajul 8 al cladirii), servicii de calitate intr-o ambianta exclusivista si relaxanta.

Hotel Vega Mamaia are 125 spatii de cazare dispuse pe 8 nivele:
- 36 camere duble matrimoniale: grup sanitar cu cabina dus, uscator de par, LCD, minibar, safe, acces Internet prin cablu, instalatie individuala de climatizare, balcon.
Numarul maxim de persoane admise: 2 adulti + copil maxim 12 ani, fara pat suplimentar.
- 27 camere duble twin: grup sanitar cu cabina dus, uscator de par, LCD, minibar, safe, acces Internet prin cablu, instalatie individuala de climatizare.
Numarul maxim de persoane admise: 2 adulti + copil maxim 12 ani, cu posibilitatea introducerii unui pat suplimentar.
- 7 camere duble `superior`: grup sanitar propriu cu uscator de par, TV LCD, minibar, acces Internet prin cablu, seif, instalatie individuala de climatizare, pat matrimonial + canapea neextensibila.
Numarul maxim de persoane admise: 3 adulti. Pentru al 3-lea adult se achita 50% din valoarea unui loc + mic dejun integral. Camerele duble superioare nu dispun de balcon. Doua dintre camere au facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.
- 17 family room: format din 2 camere duble comunicante (una cu pat matrimonial, a doua cu doua paturi separate), cu usa dubla comunicanta intre ele, grup sanitar propriu cu uscator de par, TV LCD, minibar, acces Internet prin cablu, seif, instalatie individuala de climatizare, balcon (pentru unul din dormitoare).
In acest tip de camera se pot caza 4 persoane.
- 6 Junior suite: apartament format din living (canapea extensibila) + chicineta + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV LCD, minibar, acces Internet prin cablu, seif, instalatie individuala de climatizare, vedere laterala la mare.
In acest tip de apartament pot fi cazati 3 adulti (a 3-a persoana achita 50% din valoarea unui loc) sau 2 adulti + 2 copii (varsta maxima 12 ani).
- 15 Senior suite: apartament format din living (canapea extensibila), chicineta, dormitor cu pat matrimonial, grup sanitar propriu cu uscator de par, TV LCD, minibar, acces Internet prin cablu, seif, instalatie individuala de climatizare, vedere frontala la mare.

Armonie la toate nivelurile
Discretia si armonia sunt principiile dupa care a fost remodelat hotelul cu ajutorul unor arhitecti si designeri in voga. Astfel, principiile armoniei Feng-Shui guverneaza hotelul intr-un plan foarte inalt si discret. Nu elemente disparate si kitch, ci planul de ansamblu, coloristica inspirata din cele patru elemente esentiale (apa, aer, foc si pamant), aranjamentul mobilei si decoratiunile interioare, liniile rotunjite si felul in care este primita lumina cat si insasi amplasarea hotelului (toate camerele avand vedere la mare) ii vor da oricarui oaspete o stare de bine, de liniste si relaxare, fara senzatia incarcata a zorzoanelor ce intoxica un spatiu, ascunzandu-i defectele.
Astfel, primele trei etaje reprezinta Focul (culoare rosu), urmatoarele doua Pamantul (culoare maro), etajele 6 si 7 Apa (culoare verde marin) si ultimul etaj Aerul (culoare alb)

Servicii si facilitati
Camere - 125 de spatii de cazare
Restaurant AKOLADE - Spatii comfortabile unde se poate lua oricand masa de pranz sau cina. Capacitate 250 locuri in sala si 140 locuri pe terasa. Meniul este international si specialistii bucatari de asemenea!
Gelaterie - 50 de locuri
Tulip Beauty Salon - La parterul hotelului a fost amenajat un salon de frumusete in care se poate beneficia de servicii precum: Coafor, Frizerie, Manichiura, Tratament facial
Spa Rituals - Tonusul bun, sanatatea si relaxarea sunt primele conditii pentru armonia interioara. De aceea a fost creat, la primul etaj al hotelului, o zona de relaxare, intima, in care oaspetii hotelului pot beneficia de asistenta specialistilor in armonie fizica: Sauna (4 persoane), Jacuzzi (capacitate 4 persoane), Salon masaj, Salon tratament corporal
Fashion - Magazin cu obiecte de arta
Violet Lounge - Bar cu terasa amplasat la etajul 8, capacitate 50 locuri, rafinamentul fiind asigurat de bauturi fine, vinuri vechi, trabucuri, muzica ambientala pian si saxofon. Din Violet Lounge se poate `degusta` si o priveliste panoramica asupra statiunii Mamaia si a Marii Negre. Si pentru ca Vega este o stea, iar
Hoteluri Mamaia din categoria Hotel Mamaia 5*
Hotel Vega     Arena Regia Hotel SPA    
Noi platim impozitele in Romania.
© copyright 2009-2020 tourneo.ro
Rezervarile efectuate - online sau offline - sunt transmise si gestionate de tourneo.ro.